СЛ: Вождовац - Војводина 0:2 (УЖИВО)

У претпоследњем колу плеј офа Суперлиге Србије фудбалери Војводине су на гостовању са 2:0 савладали домаћу екипу београдског Вождовца.
vozdovac-vojvodina, fkvojvodina.rs
Фото: fkvojvodina.rs

Војводина је овом важном победом, коло пре краја плеј-офа, обезбедила играње у еврокуповима наредне сезоне.

Утакмица је завршена

88’ Трећа и последња измена у тиму Вождовца - изашао је Стефан Дражић, а ушао Филип Ступаревић.

85’ Двострука измена у тиму Вождовца - изашли су Ђуро Зец и Немања Николић, а ушли Тодор Петровић и Дејан Георгијевић.

84’ ГОЛ за Војводину која води 2:0! Мелег је центрирао из корнера, а Трујић главом погађа мрежу Вождовца.

84’ Мелег је шутирао са десетак метара искоса, после доброк контранапада Војводине, али је Поповић још боље интервенише и избија лопту у корнер.

83’ Красић шутира са око 25 метара, али Роцков без проблема хвата ову лопту.

80’ Мелег шутира оштро са скоро 25 метра, али лопта одлази само изнад пречке.

69’ Корнер за Војводину, након којег Вукасовић шутира са око 17 метара, али лопта одлази поред десне стативе гола Вождовца.

68’ Прва измена у екипи Војводине - уместо Синише Бабића на терен је ушао Урош Стаменић.

61’ Одличну прилику за Вождовац имао је Зец, који је добро шутирао са 12 метара, али је голман Роцков одлично интервенисао и накратко спречио најгоре. Потом на одбијену лопту натрчава Путинчанин, али са  неких седам метара искоса шутирао само преко гола Војводине.

57’ Прилика да Војводина повећа вођство, након што је Трујић пресекао пас између домаћих играча на њиховој половини и повукао контранапад. Трујић је проиграо Бабића, а овај пребацио лопту на другу страну до Малбашића, који је предриблао свог чувара али је са десетак метара шутирао само поред гола Вождовца.

48’ Жути картон добио је првотимац Вождовца Милош Павловић, због прекршаја над Мелегом који је кренуо у контранапад.

Крај првог полувремена

43’ ГОЛ за Војводину која води 1:0! Мелег је извео слободан ударац са око 25 метара искоса, право на главу Јованчића који је са око осам метара неодбрањиво закуцао лопту иза голмана Поповића.

41’ Нови напад Војводине је шутем са око 17 метара завршио Мелег, али није био довољно прецизан и лопта прошишала поред стативе гола домаћих.

34’ Нова полушанса за Војводину. Ковачевић је шутирао из даљине, са око 25 метара од гола, али лопта није завршила ни близу оквира голмана Вождовца.

28’ Прва добра прилика за Вождовац. Николић је шутирао са ивице шеснаестерца и голман Војводине Роцков је одбранио његов ударац, али је лопта необичном путањом отишла преко пречке гола гостију.

17' Прву прилику на утакмици имао је првотимац Војводине Јованчић, који је после дуплог паса са Бабићем шутирао са око 23 метра, али је добро постављени голман Поповић одбранио његов ударац.

У првих 15 минута игре није виђено ништа занимљиво на обе стране, сем тактичног испипавања терена и противника без правих прилика.

 

Тимови су данашњу утакмицу започеле у следећим саставима:

Вождовац: Поповић – Филиповић, Красић, Дражић, Зец – Путинчанин, Николић, Михајлов, Павловић – Ћирковић, Ивковић.

Војводина: Роцков – Лакићевић, Пушкарић, Ковачевић, Антић – Јованчић, Вукасовић – Трујић, Мелег, С. Бабић – Малбашић.

Утакмица се игра без гледалаца, јер је Вождовац, због расистичких испада његових навијача на мечу против Црвене звезде, кажњен једним мечом на свом терену без присуства публике.
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести