Сланобарци на Карађорђу комплетни чекају захуктале Суботичане

НОВИ САД: Фудбалери Пролетера су се након два узастопна пораза од две првопласиране екипе вратили из Београда са освојеним бодом, играли су са Вождовцем без голова.
Superliga Srbije: Meč Proletera i Voždovca Foto: Dnevnik.rs/F. Bakić
Фото: С меча Пролетера и Вождовца, Фото: Дневник.рс/Ф. Бакић

Имали су и те како за чим да жале обзиром да су пропустили неколико лепих прилика и нису реализовали једанаестерац.

Данас их на “Карађорђу”(18)очекује војвођански дерби са захукталим Спартаком. Стратег чете са Слане баре Драган Радојичић о  „плавим голубовима“ има само речи хвале.

- Очекује нас једна од тежих утакмица ове јесени, по хладном времену и на залеђеном терену. И поред тога, предвиђам занимљиву утакмицу. Спартак  у последње четири утакмице не зна за пораз,очитом је успону форме. По нашим сазнањима, Суботичани немају проблема око играчког кадра, доћи ће у Нови Сад у најјачем саставу с намером  да се реванширају за предходни пораз – каже стратег Пролетера Драган Радојичић.

У редовима Пролетера  верују да су освајањем бода  против спремни да се надигтрајаву са Спартаком и стигну до жељеног резултата.

- Након два пораза успели смо у отвореној игри  да освојимо бод на терену са вештачком травом . Изашли смо из те утакмице без повреда и картона, што је битно пред финиш јесење трке. Момци су спремни и орни да се покажу у најбољем издању у утакмицу са Спартаком , уз заиста велико уважавање ривала. Оптимизам градимо на чињеници да немамо повређених ни играча са парним картонима, па ћу и ја ,као и колега Роган, моћи да изведем најспремнији састав. Уколико прикажемо партију на нивоу наших квалитета можемо да рачунамо на пун погодак  - оптимиста је Радојичић.

У односу на састав који је остао непоражен са Вождовцем очекује се неколико промена. Један од стартера, уз повратак у екипу Митра Ћуковића, могао би да буде и Срђан Шћепановић, који се после паузе због операције колена вратио на терен.

- Пресрећан сам и радостан што је иза мене период кога желим што пре да заборавим. Обећавам да ћу се, ако будем на терену, свим силама трудити да пружим максимум и квалитетном партијом се одужим за указано поверење. Спартак је одличан тим, али верујем да ће војвођаснки дерби припасти нама  - најавио је Шћепановић.    

М. Поповић  

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести