Сланобарци у Мађарској: Хонвед тестира Пролетер

Ни након пет дана после утакмице Пролетера  са Радничким из Ниша (1:2) која је изазвала пуно сумњи да је режирана на Сланој бари се не оглашавају.
Radojicic Dragan/Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

У међувремену Етничка комисија Фудбалског савеза Србије комисија и поред извештаја делегата Блечића да је све било чисто у Новом Саду добила сигнал да покрене поступак за меч на „Карађорђу“.Иницијатива је стигла из УЕФЕ која је пратила реакцију кладионица које су са листа избацили утакмицу  Пролетер- Раднички.

У понедељак су фудбалери млађег новосадског суперлигаша одрадили тренинг и почели припреме за наредну утакмицу са Вождовцем које Пролетера очекује у наставку првенства.

- Вратили смо се редовним обавезама, кренули озбиљно са припремама за гостовање на Вождовцу. У склопу припрема , данас ћемо  у Будимпешти одиграти унапред договорени меч са Хонведом . објашњава тренер Драган Радојичић.

Због напорне полусезоне Пролетеру је добро дошла пауза да збије редове и финиш јесени дочека у што бољој форми, остане међу кандидатима за плеј оф.

- Тренирали смо под пуним напоном. Имамо неколико ровитих играча којима ће ово време које је пред нама до утакмице са „змајевима“добро доћи за опоравак. Из тих разлога у Мађарску нису отпутовали Мићић, Танасин и Ћуковић који се по мени мало преморио као ни млади репрезентативци Јовановић и Ламбулић. Неколико играча ће радити смањеним интензитетом. Против мађарског лигаша желимо да оставимо што повољнији утисак  - истакао је Радојичић.

Меч између Хонведа и Пролезтера игра се данас у Будимпешти,а почетак је  у 11 сати на стадиону „Божик“.

М. По.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести