ШПАНСКИ ГИГАНТ ХОЋЕ НОРВЕЖАНИНА Најављен бомбастичан прелазак Ерлинга Халанда!

Ђоан Лапорта, председник Барселоне, планира да у наредне две сезоне у каталонског гиганта доведе Ерлинга Халанда, једног од најбољих нападача Европе.
s
Фото: Youtube printscreen/ HaytersTV

Иако је Халанд, без сумње, задовољан у дресу Манчестер ситија, са којим је прошле сезоне освојио триплету, Барселона планира да га "отме" енглеском тиму и доведе у Каталонију.

То је план Ђоана Лапорте, а проверени каталонски извори наводе да би ове или наредне сезоне Норвежанин могао пут Шпаније. Лапорта је у одличним односима са менаџером овог голгетера, који је недавно истакао да њему не уме да каже "не", што је подгрејало приче да би Ерлинг могао пут Барселоне.

Извори пишу да је Халанд већ једном рекао "да" Барселони и то лета 2022. године, али да је тада каталонска екипа остала без средстава и није успела да приушти тадашњег нападача Борусије из Дортмунда.

Барселона има јасан финансијски план да се потпуно стабилизује у наредних годину дана и да тада поново буде у могућности да доводи највећа фудбалска имена. 

Управо тада би клуб могао да напусти Роберт Левандовски, а план је да уместо њега ускочи Норвежанин и наредних година предводи овог гиганта. Остаје да се види колико је овај план изводљив, а ако до трансфера дође, то ће бити један од најсензационалнијих прелазака у 21. веку.

(Блиц.рс)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести