Спартак уверен да ће победити Динамо у Сурдулици

Фудбалери Спартака спремно дочекују наставк првенства. Суботичани су добро одрадили припреме у Анталији, па очекују да  у преосталих девет кола пруже одличне опартије.
rogan
Фото: ФК Спартак

Први тест Суботичани ће имати у недељу, 17. фебруара, када гостују у Сурдулици где се састају са екипом Динама из Врања. 

Тренер Суботичана Предраг Роган са пуно оптимизма очекује наставак првенства и истиче важност предстојеће утакмице.

„Свесни смо тежине задатка које нас очекује против Динама који је осокољен последњом првенственом јесењом победом против Земуна. Битна утакмица за обе екипе, моји момци су спремни и знају шта их очекује. Ова утакмица може да одреди наставак атмосфере и тока првенства. Жељни смо новог доказивања да покажемо да Спартак има потенцијал који ћемо настојати да претворимо у квалитет у наредном периоду. План је да се из Сурдулице вратимо са три бода која ће нам пуно значити у наставку првенства.“

Немања Обрадовић се надовезао на свог шефа стручног штаба

„Мислим да смо се јако добро припремили на овим припремама. Момци који су дошли су се добро уклопили и мислим да ће оправдати поверење стручног штаба и целог клуба. Прва утакмица у наставку првенства је увек тешка без обзира са киме се игра. Очекујем да ће терен бити тежак за игру, што нас сигурно упозорава. Тешка утакмица за обе екипа јер се налазе у незгодном положају. Победом би се прикључили екипама које претендују на осму позицију и уласку у плеј оф.“ 

Спартак неће бити комплетан у овом сусрету, недостајаће повређени Цуцин и Јочић. Пет недеља је екипа без њих, а шеф струке Предраг Роган истиче да је Стручни штаб нашао нова решења да надоместе њихов изостанак. 

С. Ст

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести