Списак Партизана за Лигу Европе, пријављен и Марковић

БЕОГРАД: Фудбалски клуб Пртизан послао је данас у седиште Европске фудбалске уније (УЕФА) списак од 28 играча на које рачуна у групној фази Лиги Европе.
fk partizan
Фото: FK Partizan

Управа клуба из Хумске успела је да лиценцира и Лазара Марковића, кога су црно-бели ангажовали у последњим сатима прелазног рока, који се нашао на листи А са још 23 фудбалера и четворицом играча на листи Б, где се налазе они који су рођени после 1. јануара 2000. године.

На А листи су Владимир Стојковић, Немања Стевановић, Филип Кљајић, Немања Милетић, Периша Пешукић, Бојан Остојиц, Доминик Динга, Игор Вујациц, Слободан Урошевиц, Рајко Брежанчић, Саша Зђелар, Александар Шцекић, Милан Смиљанић, Зоран Тошић, Александар Лутовац, Страхиња Јовановић, Такума Асано, Филип Стевановић, Ðорђе Ивановић, Бибрас Натхо, Сејдуба Сума, Лазар Марковић, Умар Садик, Петар Гигић, до су на Б листи Страхиња Павловиц, Лазар Павловић, Златан Шеховић, Слободан Станојловић.

Фудбалери Партизана наступ у ЛЕ отварају против АЗ Алкмара у Хумској 19. септембра.

У другом колу иду на гостовање Астани (3. октобар), док ће у трецем дочекати Манцестер Јунајтед (24. октобра).

После тога следе гостовање на "Олд Трафорду" (7. новембра) и Алкмару (28. новембар), док ће последњи меч на стадиону у Хумској одиграти са Астаном (12. децембар).

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести