Спортинг жели Петровића

Црвена звезда је овог пролећа афирмисала неколико младих играча, а један од њих је на мети лисабонског Спортинга.
njegos petrovic
Фото: Танјуг (Видео)

Наиме, Његош Петровић, који је посебно од доласка Дејана Станковића приказивао одличне партије, запао је за око португалском великану, који је послао и конкретна понуда од 4.000.000 евра, која за сада не задовољава шампиона Србије.

Петровић је као велики потенцијал из Рада дошао у Црвену звезду и одмах се наметнуо тадашњем тренеру Владану Милојевићу, који је за њега имао само речи хвале. Играо је и у Лиги шампиона што му је донело афирмацију и интересовање неколико европских клубова, између осталих Спортинга и Реал Сосиједада.

У Звезди су недавно најавили да ће једног од млађих играча продати како би консолидовали финансије, а за сада је најближи одласку Петровић. Наш шампион није намеран да га пусти одмах, већ евентуално после квалификација за Лигу шампиона. Сматрају да би цена младог играча тада могла да скочи.

У Црвеној звезди сматрају да Петровић у овом тренутку вреди 5.000.000 и да за њега поред тога могу да узму и 15 одсто од следеће продаје.Поред Петровића, Звезда има још једног интерсантног младића европским клубовима - Жељка Гаврића. Да ли ће се један од ова два бисера откотрљати у иностранство у многоме ће зависти од Звездине финасијске ситуације.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести