СПРЕМАЈУ СЕ ЗА СУПЕРЛИГУ Инђијци већ траже појачања  

НОВИ САД: После великог успеха и пласмана у Суперлигу Србије практично из другог плана,фудбалери Инђије су сада на кратаком одмору.
indjijaBecej10_RHA
Фото: Дневник/ Радивој Хаџић

Није било пуно времена за славље играчима и стручном штабу Инђије. Дан после сада већ историјске утакмице су имали заједнички ручак са најужим руководством клуба. Без много помпе и присуства медија од играча се опростио председник Управног одбора, Здравко Мрђа и директор Драган Пилиповић.

- Са играчима смо се пријатељски растали на кратак период и желим им да уживају у великом тријумфу и кратком одмору. За време ручка смо и разговарали о утисцима, али и о плановима рада и очекивањима за ново такмичење. Сви играчи су исплаћени до последњег динара, бар што се тиче редовне плате и премија које су више него заслужили - каже Драган Пилиповић.

За играче предстоји одмор, али за административни део клуба нема одмора.

- Још мало ћемо уживати у слављу, а то ћемо обележити са великом прославом коју планирамо током наредне недеље у познатом инђијском Ресторану. Наравно и пре тога ћемо разговарати са потенцијалним појачањима Биће ту играча са суперлигашким и интернациоиналним искуством. Такође све ћемо урадити да вратимо наше играче који су сада у иностранству. Једино је сигурно да ћемо појачања тражити на готово свим позицијама како овог пута неби играли само епизодну улогу у елити. Фудбалери су на одмору, али  већ се планирају припреме.

- Нисмо се још договорили почећемо с радом између 10. и 15.јуну. Зна се да ће првенство почети 20 јула. Ићи ћмо на припреме, покушаћемо да то буде под знацима навода у хладнијим крајевима.

Инђија спада у кратак ред клубова који немају рефлекторе који су један од услова да се утакмице играју на Градском стадиону крај Железничке станице.

- Имамо договор са ФС Србије и Општином Инђија да се до краја ове године и то питање реши. Сигурно ћемо играти пред својом публиком, а у другом делу такмичења и под рефлекторима. У овом тренутку већ припремамо, умивамо стадион како би био потпуно спреману за прву првенствену утакмицу у Суперлиги Србије.

        С. Р.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести