Срђан Бабић најављује добру партију против Чукаричког

Црвена звезда на првом је месту суперлигашке табеле, а прилику да потврди примат има против Чукаричког.
Babic Srdjan/FK Crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда/Срђан Бабић

Црвено-бели су жељни такмичарског фудбала и уверени да ће бити бољи него јесенас.

- Очекивања су највиша, циљеви су у Црвеној звезди увек постављени на максимуму - да узмемо дуплу круну. Даћемо све од  себе да испунимо циљ. За нас не постоје 11 бодова предности, свака утакмица мора да се добије. Нама је сада једино важан дуел са  Чукаричким и ја предвишам нашу веома добру партију –  каже дефанзивац Срђан Бабић.

Поуздани штопер сматра да су утакмице на припремама показале да екипа иде добрим путем.

- Тежимо да наставимо тренд добрих игара са припрема и у првенству. Добра игра је најбоља позивница навијачима да дођу на стадион Чукаричког, да нас подрже, а ми ћемо на терену све урадити да их обрадујемо. Сваки тренер има своје захтеве, Дејан Станковић је унео много новитета. Мислим да све то за сада добро функционише и да ће временом све боље и боље изгледати.

Посебно битна је енергија коју је са собом донео тренер Станковић.

- Од првог дана је донео победнички менталитет кроз невероватну енергију коју поседује. Донео је неку нову страст за победом, зна шта је Црвена звезда, одрастао је у нашем клубу. Неко ко није одрастао овде и ко није дужи период у клубу тешко да може да схвати величину и одговорност коју носи Звезда. Станковић то зна, страст игра важну улогу и то нам свакодневно преноси.

Бабић истиче да је јако важно што је конкуренција у тиму изузетна.

- Буквално свих 24 фудбалера су у конкуренцији за стартну поставу, на сваком месту имамо по двојицу, тројицу сјајних појединаца. Код нас је конкуренција здрава, она из сваког од нас извлачи најбоље, тера нас да будемо бољи, да се боримо за место у екипи. Ми јесмо сви конкуренти за тим, али смо пре свега породица, добри пријатељи. На тренеру Станковићу је да изабере најбољу поставу, а на нама је да у сваком моменту дамо 100 одсто својих могућности  за успех.Верујем да ћемо испунити циљеве, да ће и навијачи уживати са нама и радовати се трофејима – поручио је штопер црвено-белих.

И. Лазаревић   

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести