СРПСКА ЛИГА ВОЈВОДИНА Кабел однео три бода из Панчева (0:1)

ПАНЧЕВО: У дербију кола фудбалери „дизелке“ пред својим навијачима доживели су минималан пораз против гостију из Новог Сада који су борбеном игром и већом жељом дошли до победе и сада су са три нова бода запосели на челу табеле.
kabel
Фото: Д. Иванић

Током целог сусрета биле су чудне одлуке главног судије при досуђивању фаулова у корист гостију што је иритирало домаће играче и навијаче па су често завршавале са протестима са клупе „дизелке“. 

У првом полувремену водила се равноправна игра без пуно прилика, а прву озбиљнију прилику за гол после проигравања Вучковића имао је гостујући играч Караћ када је Катанић одбранио своју мрежу. Три минута касније поново Караћ пролази по левој страни и упошљава Г.Илића који је шутирао у сам угао Катанића који је лопту избио у корнер.

После одмора прву птрилику за гол имао је Радисављевић када је могао кренути ка голу гостију, али се одлучио за шут који је слабо извео. До вођства гостију прилике су имали Миљевић и Пантелић када су главом после корнера шутирали, али је катанић био сигуран. У 78 минути после корнера који је извео Караћ највиши у скоку био је пејић и главом затресао мрежу Панчеваца за вођство и победу свог тима.

Пет минута пре краја после гужве и шута јанкулова у гол Новосађана лопта је у руку погодила петровића судијска пиштаљка је остала нема узалуд су били протести домаћих играча досуђен је корнер. До краја меча гости су сигурном игром сачували предност и освојили три бода. 

Б. Стојковски

Железничар (П) – Кабел 0:1  (0:0)

Панчево. Стадион: СРЦ Младост.  Гледалаца: 800. Судија: Немања Ћирић (Суботица) 5. Стрелац: Пејић у 78 минути.  Жути картони: Божовић, Шобат, Ковачевић (Железничар),  Пејић, Вучковић (Кабел).

Железничар: Катанић  8, Ђорђевић 7, Руњаић 6,5 (Станојковић -), Божовић 7, Аничић 7,5, Ковачевић 7,5, Мандић 7 (Милекић -), Шобат 7,5, Јанкулов 7, Радисављевић 7 (Спасковски 7), Вучетић 7.

Кабел:Пилиповић 7,5, Пејић 7,5, Вучковић 7, Миљевић 7, Пантелић 7,5, С.Илић 7, Караћ 8,5, Г.Илић 7, Остојић 7, Петровић 6,5 (Клаић -), Владић 6,5 (Богданић 7).

Играч утакмице: Караћ

 

 

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести