СРПСКА ЛИГА ВОЈВОДИНА: Куљани кући певајући

Кабел – Хајдук 0:1 (0:0)
с
Фото: Ф. Бакић

НОВИ САД: игралиште Кабела, гледалаца:110. Судија: Зорић (Клек). Стрелац: Пањак у 77. минуту за Хајдук. Жути картони: Кртолица, Владић, Кокановић (Кабел), Брборић, Поткозарац (Хајдук).

КАБЕЛ: Тороман 7, Богдановић 6,5 (од 75. Грујић), Батос 6, Кокановић 7, Новаковић 7, Пантић 6,5,  Павлица 6,5 (од 75. Нијемчевић), Поповић 6,5, Петровић 7, Вујовић 6,5, Владић 7.

ХАЈДУК: Симоновић, Велковски (од 90. Дамјановић), Плавшић, Јовић, Амбрамушић, Поткозарац, Брборић, Матијашевић, Масалушић, Пањак (од 81. Бабић), Шушњар.

Фудбалери Кабела поражени су од Хајдука у 14. колу Српске лиге Војводина. Кабеловци су имали већи посед лопте и више креираних шанси, али су гости стрпљиво чекали да из контре постигну погодак у чему су успели и тако уписали победу. Домаћи су агресивније ушли у меч и константно су нападали преко левог бока на ком је био Владић. Наставили су играчи Кабела да играју отворен фудбал и у финишу првог полувремена Кокановић је, након одлично убачене лопте Новаковића, погодио спољашњи део мреже.

У наставку, гости су се пробудили, стварали су шансе, али су у завршници били неорганизовани и нису успевали да дођу до гола Кабела. У 77. минуту гости су, после добре реакције у одбрани, брзо отворили контру, а Пањак је мајсторски лобовао Торомана и довео госте у предност. Ипак, иако су Кабеловци свим силама кренули у напад нису успели да постигну погодак.     

В. Г.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести