Српсколигаш Динамо из Панчева почео припреме

Фудбалери  српсколигаша Динамо 1945  кренули су са припремама за наставак сезоне.Прозивку је обавио шеф стручног штаба Душан Ђокић са  сарадницима, Кристијаном Стојановим, Гораном Коларићем и Предрагом Миљковићем.
dinamo pancevo pripreme, facebook
Фото: Facebook FK Dinamo Pančevo

На првом тренингу било је 24 фудбалера и међу којима и неколико новајлија. Председник клуба Горан Јањовић и чланови УО Ненад Јованчевић, Александар Павковић, Зоран Радојковић и Драгослав Ћурчин пожелели су екипи успешну првенствену трку. 

„Очекујемо да у пролећном делу сезоне постигнемо боље резултате него јесенас. Испред управе вам кажем да смо обезбедили  све услове за рад  и такмичење. У договору са тренером Ђокићем настојаћемо да се појачамо. Верујем да ћемо добро сарађивати и да ћете добрим играма оправдати очекивање свих љубитеља фудбала у Панчеву и околини“, рекао је председник Јањовић.

Фото: Facebook FK Dinamo Pančevo


Лепа традиција

У недељу, 20. јануара, у просторијама клуба на Градском стадиону Динамо ће прославити клупску славу  Светог Јована. Као и претходних година, на овој лепој традиционалној приредби окупиће се бивши фудбалери, некадашњи клупски руководиоци, челници локалне самоуправе, привредници и навијачи и актуелној екипи пожелети много успеха у настваку првенства.


Тренер Душан Ђокић упознао је играче са планом рада.

„Од вас очекујем да максимално одрадите своје обавезе. Уговорене су контролне утакмице, а на вама је да озбиљним радом и великим ангажовањем остваримо жељене резултате. Провере против квалитетних ривала ће нам показати праву слику наших могућности“, казао је Ђокић.

Панчевци ће одиграти седам контролних утакмица са Партизаном, Синђелићем, БСК Батајницом, Полетом, Бежанијом, Омољицом и Жарковом.

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести