Српсколигаш са Тисе почео припреме по снегу

БЕЧЕЈ:Припреме српсколигаша Бечеја  почеле су промоцијом новог - старог шефа стручног штаба Бранка Савића, а настављене су на терену прекривеним снегом.
1
Фото: Dnevnik.rs

- Имамо доста времена да се упознамо и припремимо, како би заједнички остварили клупски циљ – рекао је Савић. - Захвалан сам клупском руководству на указаном поверењу, сараднике у стручном штабу познајем из мог претходног боравка крај Тисе и верујем да ћемо на време не само упловити у мирније воде, већ бити пласирани у горњем делу табеле.

Први асистенти Савићу биће Далибор Новчић и Милош Андрић, који је у двострукој улози, као тренер голмана и спортски директор. О амбицијама клуба говорио је први клупски оперативац, потпредседник Недељко Васић, а све је потврдио и председник Золтан Гујаш.

- Циљ нам је да на време побегнемо од опасне зоне и изборимо опстанак. Због тога смо додатно селектирали екипу и очекујемо да испунимо амбиције. Клупско руководство је све урадило да припреме, а потом и такмичење протекну у најбољем реду, а на стручном штабу и играчима је да резултатима остваре зацртано – казао је Васић.

Из јесењег издања неће бити седморице играча. Голман Ранко Пушкић, дефанзивци Борислав Бајић, Григорије Братић, Никола Савин, играчи средине Адис Куртиши и Небојша Павловић су потражили нове клубове, а искусни Милорад Јањуш се посветио тренерском послу с млађим категоријама.

- Насталу празнину попунили смо, за сада, са шесторицом новајлија. Вратили смо из бачкоградиштанске Војводине нашу децу, голмана Исидора Милованова и левог бека Уроша Прерадова, стигли су дефанзивци Александар Милин из панчевачког Железничара и Дамјан Тодоровић из бачкопаланачког Старог града, те везни играчи Игор Вида из мађарског трећелигаша Јаниш Холма и Марко Мастило из великоселске Козаре. Нисмо још закључили прелазни рок. На припремама су Павле Којић и Матеја Тодоровић, који су наши играчи на позајмици у Јединству из Новог Бечеја, а раду су прикључене и јуниори Лука Божичић и Огњен Дорословачки. На располагању су два тима, што ће нам омогућити да до наставка првенства одиграмо седам контролних утакмица -  саопштио је спортски директор Милош Андрић.

Прва провера заказана је за 30. јануар против Јединства из Руменке,а ривали ће још бити до наствака такмичења Кабел, омладинци новосадске Војводине, Нафтагас из Елемира,Текстилац из Оyака, Нови Сад и  Хајдук 1912 из Куле.    

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести