СРПСКОЛИГАШ СА ТИСЕ УКЊИЖИО ТРЕЋУ УЗАСТОПНУ ПОБЕДУ: Хет-трик Пеића

Захваљујући голгетерском хет-трику Луке Пејића, српсколигаш са Тисе стигао је до победничког хет –трика у наставку првенствене трке исадалакше дише што се коначног исхода сезоне тиче.
s
Фото: Троструки стрелац Лука Пеић, фото: В. Јанков

Од почетка утакмице Бечејци су наговестили офанзивну игру и већ у 12. минуту стигли су до вођства. Томчић је маестрално проиграо Луку Пеића, а овај асистенцију претворио у погодак за 1:0. Само шест минута касније Томчић је шутирао са десетак метара, а капитен гостију Анђелковић, готово, са гол линије избацио лопту у поље. У 23. минуту се повредио Шавија и морао је да напусти терен. Гости су први пут припретили у последњим тренуцима првог полувремена, али је ударац главом код друге стативе голман Милованов избацио ван терена и на одмор се отишло минималним вођством домаћина.

Како је почело друго полувреме, Пеић је кардинално погрешио промашивши лопту, која је стигла до резервисте Влаисављевића, коме је био отворен пут ка голу Милованова и гол је био неизбежан. Брзо се Пеић искупио за грешку, која је омогућила Паланчанима да изједначе резултат. Митић је у 58. минуту одлично центрирао са левог бока, а Пеић се нашао у правом тренутку направом месту и било је то 2:1. Само два минута касније Томчић је још једанпут изврсно асистирао Пеићу, који не пропушта прилику да забележи хет-трик и израсте у јунака утакмице. Могао је Митић у 71. минуту да повећа вођство свог тима, али је после његовог шута главом голман гостију био на месту. Најопаснији играч Паланчана Влаисављевић је у 80. минуту могао до новог поготка, али је лопта после његовог шута салеве стране уздрмала стативу.

Бечеј 1918 –Бачка   3:1  (1:0)

БЕЧЕЈ: Градски стадион кра Тисе. Гледааца 200. Судија: Балша Ћерановић (Ловћенац) 7. Стрелци. Пејић у 12, 58. и 60. минуту за ОФК Бечеј 1918, а Влаисављевић у 47. минуту за ОФК Бачку. Жути картони: Милованов, Миловановић, Митић (ОФК Бечеј 1918), Влајков, Влаисављевић, Плавшић, Јовишић, Стајковић (ОФК Бачка). Црвени картон: Митићу 80 (ОФК Бечеј 1918).

БЕЧЕЈ: Милованов 7,5, Воргучин 7, Н. Вјештица 7,5, Влаисављевић 7, Томчић 8 (од 85. Харди -), Пеић 8,5, Тутњевић 7, Миловановић 7, Виденовић 7, Томић 7 (од 52. Кобиљски 7), Шавија – (од 23 В. Вјештица 6,5, Митић 7).

БАЧКА: Стајковић 7, Анђелковић 7, Петовић 6, Веселиновић6,Стаматовић 6 (ос 65. Матијашевић -), Брборић 6,5, Јаковљевић 6, Вајков 5,5 (од 46 Влаисављевић 7), Јовишић 6, Игњатовић 6 (од 46. Плавшић 6), Тримановић 5,5 (од 80. Новаковић -).

В. Јанков

 

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести