Српсколигашки дерби: Бечејци домаћини Оџачанима

Дерби другог кола војвођанских српсколигаша игра се крај Тисе.
с
Фото: В.Јанков

Жреб је хтео да Бечејци угосте одличне Оџачане, коју су на старту потврдили да имају велике амбиције, пошто су у дербију првог кола против Радничког 1912 у Сомбору тријумфовали резултатом 2:0.

Забележили су и Бечејци резултатски успех у Шајкашу, јер су славили са 3:1, па је то разлог више што окршај крај Тисе привлачи велику пажњу овдашњих љубитеља фудбала.

Додамо ли томе да су се Бечејци и Оџачани састали у припремном периоду и да су ови други победили са 4:0, онда је то додатни разлог за љубитеље фудбала у Потисју да суботње поподне проведу на трибинама стадиона крај Тисе.

Имајући у виду да су Бечејци због короне на свом терену за бодове последњи пут пред гледаоцима играли прошлогодишњег 7. марта очекује се лепа посета. 

- С једне стране је лепо што ће, надам се пред пуним трибинама, ривал бити атрактивна екипа Текстилца, а с друге је жреб могао да буде и нешто повољнији. Истина је да су они новајлије, али су веома стручно селектирани и слове за једног од највећих кандидата за сам врх табеле. Играо сам против неколико њихових играча, те знам да су изузетно добра екипа, можда и најбоља у лиги. Али, и ми смо се наместили, играмо солидно и пред нашим навијачима ћемо учинити све да забележимо победу. Јесте то у опису моје улоге у тиму да дајем голове, али није важно ко ће да затресе мрежу ривала, већ да се победи - вели нападач Бечејаца Коста Дражић.

У Шајкашу је Марко Мастило постигао два гола, а Милош Савановић један, али је у тој утакмици блистао чувар мреже Бечејаца Исидор Милованов. Нова утакмица рађа нове јунаке.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести