Станковић: Битно је да верујемо

БЕОГРАД: „Ово је пут који смо зацртали од почетка и од ког нећемо одустајати”, поручио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после победе против Либереца 5:1.
stankovic
Фото: FK Crvena zvezda

"Битно је да верујемо, као што јесмо вечерас. Меч смо добро спремили, до детаља, момци су били перфектни, знали су шта и како треба да раде и када је тако, онда то буде феноменално вече. Жао ми је што нема навијача. Замислите ову утакмицу пред 55 хиљада Делија. Много ми је криво што нису ту, волео бих да се „сјуре“ на Маракану и буду уз нас", рекао је Станковић на конференцији за медије.

Звездин тренер није водио тим због искључења у Хофенхајму, а искористио је прилику да честита асистенту Небојши Милошевићу који га је заменио на клупи.

"Вечерас се ужива, биће момената када неће бити лако, али они ће бити уз нас. Једва чекам да се врате на стадион, а још једном честитам свима у клубу. Препоносан сам на моје играче, то су моји лавови, прави момци и велики људи. Вечерас славимо, сутра већ настављамо да радимо", поручио је Станковић.

Гајић: Први корак према циљу остварен

Фудбалер Црвене звезде Милан Гајић изјавио је да је срећан због гола Либерецу, али да је најважније што је остварена убедљива победа 5:1.

"Имали смо циљ да упишемо прва три бода, знали смо да је Слован физички јака екипа, што су показали и против Гента. Имају јако добар контранапад, стоје у ниском блоку и из тих ситуација покушавају да казне ривала. Међутим ми смо одиграли перфектну утакмицу, у дефанзиви смо били изузетно добри , нисмо им остављали пуно простора и на крају славили. Остварили смо први корак ка циљу који смо зацртали, а то је да презимимо у Европи", истакао је Гајић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести