Станковић: Јак шамар за мене

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић био је разочаран после пораза свог тима у полуфиналу Купа Србије од Партизана 1:0.
Stanković Dejan/FK Crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда/Дејан Станковић

Дерби је утакмица која носи нешто своје. Када се изгубили, значи да се игрлао лоше. Моји момци су дали све од себе, а сву кривицу преузима на себе. Јак ударац, жао ми је што нисмо играли онако као што смо се спремали. Разумем навијаче, хвала има на подршци. Ми смо испали, они иду даље, рекао је Станковић на конференцији за медије после утакмице.

Он је упитан и да ли је вечерашње издање лимит његове екипе.

“У једној утакмици могу да изађу добре и лоше ствари.Било је индивидуалних грешака које нисам очекивао. Да је могло боље, јесте. Да ли су лимити, то је за дубљу анализу. Чињеница је да смо испали из Купа и то заиста боли."

За Станковића је овај пораз био први у тренерској каријери.

Јака горка пилула. Не бих променуо ништа што се тима тиче, Да ли су све од себе, да играмо сутра опет бих извео исти сатстав. Да смо имали стрпљена и храбрости.... Због тога ми је жасо. Горка пилула, јак шамар за мене, рекао је Станковић, који је истакао да је дерби одлучило то што је Партизан форсирао дуге лопте на Умара Садика.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести