Станковић: Победа против Војводине за историју

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да ће његов тим урадити све да сутра победи Војводину у дербију 34. кола Суперлиге Србије.
dejan stankovic
Фото: Танјуг/архива/Дејан Станковић

Црвено-бели сутра од 18:55 сати дочекују Војводину, а то је меч у којем ће изабраници Дејана Станковића имати прилику да математички обезбеде 32. титулу националног шампиона.

"Целе године вредно радимо, трудимо се да изгледамо што боље из утакмице у утакмицу. Приближио нам се један леп дан, једна добра права утакмица, дерби кола у Суперлиги, меч у којем можеш да испишеш историју. Ми ћемо све урадити да сутра победимо, обрадујемо наше навијаче и упишемо се у историју клуба, на томе радимо и због тога смо овде ", рекао је Станковић за клуспки сајт.

Станковић је рекао да очекује јак отпор од екипе Војводине, коју са клупе предводи некадашњи играч и тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић.

"Војводина је по мом мишљењу изванредна екипа са Лалатовићем на челу, који је показао у сваком клубу у ком је био тренер да прави разлику, ради са огромном енергијом, не посустаје и никада се не предаје. Много га волим и поштујем, одрасли смо заједно у Црвеној звезди, тако да Лалатовићеве екипе знају како стоје на терену и шта желе. Очекујем једну праву такмичарску утакмицу у којој морамо бити прави".

Осврнуо се Станковић и на чињеницу да ће победом у сутрашњем мечу црвено-бели математички обезбедити и четврту узастопну титулу Суперлиге Србије.

"Под притиском смо целе године, да ли ћемо сутра бити под већим или мањим притиском не знам. Звезда као клуб захтева да се доказујеш из утакмице у утакмицу, мораш да побеђујеш и будеш најбољи. Ми ка томе тежимо и то је један природан пут, као што је и сутрашња утакмица природан пут ове генерације", закључио је Станковић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести