Станковић: Ренџерс архириван, уз жал, сад на дуплу круну

БЕОГРАД: Излазимо из тешког меча против Ренџерса, како емотивно, тако и физички. Доста смо се истрошили и имамо играче који неће моћи да наступе, што због умора, што због повреда, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи утакмице против Колубаре у 28. колу Суперлиге.
dejan stankovic fkcz
Фото: FK Crvena zvezda

Црвено-бели дочекују екипу из Лазаревца сутра од 18.30 сати на стадиону Рајко Митић, уз бесплатан улаз.

"Архивирали смо Ренџерс, али остаје жал, поготово након што се преспава и када се окренемо назад да видимо шта смо све урадили и шта смо могли. Остаје жал, јер мислим да смо доста шанси промашили. Као што смо причали доста пута, када дођеш у „нокаут фазу“, плаћаш и најмању грешку. Ситнице и детаљи одлучују победника и пролаз у наредну рунду, доста тога смо промашили и скупо смо платили сваку грешку", изјавио је Станковић за клупску ТВ.

Остаје нам простора да будемо препоносни. Јуче смо видели пар Ренџерс – Брага, а ми се већ познајемо са Брагом, па ко зна шта је ту могло да буде. Али, опет говорим, архивирали смо све, додао је Звездин тренер.

"Остаје нам одбрана дупле круне, што је велики и најважнији циљ у овој сезони. Све ово што је дошло, је један бонус за наше навијаче и наш клуб и један велики искорак за наше играче", поручио је Станковић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести