Станојевић: Најтеже су утакмице пре и после дербија

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да поштује екипу Металца, али да се нада да ће његов тим бити прави на сутрашњем мечу.
s
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели сутра од 19.05 сати на стадиону у Хумској дочекују Металац из Горњег Милановца у 29. колу Суперлиге, а тај меч је увод за вечити дерби против Црвене звезде који се игра следеће среде.

"Најтеже су утакмице пре и после дербија. Претходног пута смо имали ситуацију да смо са Металцем играли нерешено, да смо после дербија изгубили у Нишу. Шта нам значи да играмо дерби, а не победимо претходну утакмицу. Надам се да ћемо бити прави", рекао је Станојевић на видео конференцији пред меч.

Црно-бели су у серији од 18. узастопних победа у свим такмичењима, а тренер екипе из Горњег Милановца Жарко Лазетић истакао је да ће без обзира што је Партизан у „лудачкој“ серији, његов тим покушати да победи у Хумској.

"У доброј смо форми били до сада, добро смо играли. Поштујем екипу Металца из једног посебног разлога, имају доста играча и тренера из школе Партизана. Играју на један достојанствен начин, са респектом према бившем клубу, а изнад свега дају и свој максимум и играју за себе. То су показали у две утакмице, они су једна од ретких екипа које нисмо победили. Сав респект и поштовање према њима", навео је Станојевић.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести