Станојевић: Победа против Флоре за зиму у Европи

БЕОГРАД: Чека нас врло искусна екипа, али ми желимо победу која би нас значајно приближила пласману у другу фазу, рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић уочи утакмице са естонском Флором у Лиги конференција.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

"Играмо утакмицу која мозе доста да помогне да у Европи останемо током зиме. Ривал је искусан тим са 14 репрезентативаца са интернационалним искуством, имају око 50-60 утакмица у просеку. Нама би победа много значила за зиму у Европи и даћемо све од себе да је остваримо и потврдимо добру игру из прве утакмице против Анортозиса“, рекао је Станојевић на конференцији за медије.

Станојевић је истако да су нападачи Партизана у доброј форми, али није хтео да открије да ли ће у стартних 11 бити и Рикардо Гомеш и Квинси Мениг.

“Наши напдачи су у доброј форми. Капитен Лазар Марковић биће спреман за сутра, као и Рикардо. Ми смо спремни и опрезни, тако приступамо утакмици, али нећемо да отварамо карте” , рекао је Станојевић.

Фудбалер Партизана Марко Живковић рекао је да црно-бели у утакмицу улазе са намером да победе и да се не обазиру на резултате других екипа.

“Играмо против искусне екипе. Битно нам је да ми побеђујемо, остали резултати како буду. Гледамо себе и на нашем стадиону ми се питамо”, рекао је Живковић.

Утакмица другог кола Б групе Лиге конференција између Партизана и Флоре игра се сутра од 18.45 сати на стадиону у Хумској.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести