Стартовала с припремама Слобода из Нових Козараца

Оживео је стадион „Илија Пантелић” у Новим Козарцима, јер су припреме за пролећни део првенства почели играчи јесењег првака Слободе из Нових Козараца.
fudbal
Фото: Tanjug (S. Radovanović ilustracija)

Прву прозивку, у присуству чланова управе клуба извршио је Раде Медић и на њу су се одазвала 15 играча, док је њих седам из оправданих разлога није било на тренингу. Међутим, сви ће се они већ наредних дана одазвати позиву шефа струка Медићу, јер нико није најавио  одлазак.

Што се тиче играчког кадра стигао је повратник Александар Ђурђевић, а из Кикинде и млади Савић, док се поново активирао Драго Марковић.

Тим из Нових Козараца припремаће се на свом игралишту и одиграти више контролних утакмица, а прва је са подручним лигашем Полетом из Накова.

Пре првренствене сезоне екипа Слободе имаће и прву јачу проверу, односну последњу пред почетак и то у оквиру 1. кола Купа подручја Зрењанина а састаје се са војвођанским лигашем Црвеном звездом из Војводе Степе.

Козарћани су поносни на своје нападаче,  на клупској листи стрелаца води Гавриловић са 10 голова, потом следи Марко Сабљић са седам и Никола Галић је постигао шестпогодака.  А ваља истачи и то да је крајем прошле године ФС Града Кикинде на свечаности доделио Козарчанима два признања, за најбољег тренера проглашен је Раде Медић,а први голман на територији ФС КИкинда био је Марко Живков.

М. Секулић

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести