СТЕВАН СТОЈАНОВИЋ: Александар Павловић после ЕВРОПСКОГ ПРВЕНСТВА одлучује да ли ће играти за Србију

Директор А тима Србије Стеван Стојановић изјавио је да ће фудбалер Бајерна Александар Павловић по завршетку Европског првенства да одлучи да ли ће играти за репрезентацију Србије.
1
Фото: Printscreen/fcbayern.com

Делегација ФСС, коју је предводио Стојановић, била је претходног викенда у Минхену. Повод је био састанак са родитељима играча минхенског Бајерна Александра Павловића.

ФСС наводи да је разговор на којем је присуствовао и талентовани фудбалер имао једну централну и најважнију тему.

"Врло је важно да се нагласи да смо у контакту са Павловићем односно његовим родитељима неколико месеци. Интензивно смо разговарали и када су обавезе обе стране то дозволиле договорено је да се видимо у Минхену. Пре свега бих желео и Александру и његовим родитељима да захвалим на разумевању и издвојеном времену. Разговор је био обострано конструктиван и директан. Искрено верујем да су препознали најбољу намеру селектора Драгана Стојковића и одговорних људи за функционисање А тима да Александар на адекватан начин буде прикључен најбољој селекцији Србије", рекао је Стојановић, преноси званични сајт ФСС.

Павловић (19) је ове сезоне за Бајерн одиграо 13 мечева и постигао је два гола.

"И нема сумње да га ми видимо у А тиму и план је био да буде позван у марту. Како нам је речено Александар не жели да донесе одлуку још, односно не до завршетка ЕП у Немачкој. Имамо апсолутно разумевања и схватање таквог приступа. Наставићемо да га пратимо, бићемо у контакту и видећемо шта ће бити епилог. Александру желимо много успеха у наставку сезоне уз наду да ће од јесени носити дрес Србије", истакао је Стојановић.

Павловић је рођен у Минхену, а играо је за омладинску селекцију Немачке за фудбалере до 20 година.

ЕП ће бити одржано од 14. јуна до 14. јула у Немачкој.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести