Стојковић: Привилегија је бити селектор репрезентације

БЕОГРАД: Након уручења награде за најбољег тренера године у избору ФСС селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси рекао је да је привилегија бити у тој улози.
Танјуг/З. Жестић/ Драган Стојковић
Фото: Танјуг/З. Жестић/ Драган Стојковић

"Ова година је била успешна за фудбал, репрезентативни и клупски. То је оно што враћа веру у фудбал", почео је Стојковић, који се потом захвалио Фудбалском савезу Србије што је добио поверење да буде селектор.

"Хвала ФСС на челу са Бјековићем, за две ствари. Прва што сте ме поставили овде и дали поверење да бринем о резултатима селекције и друга на подршци од првог дана од почетка марта до последње утакмице у Лисабону. Сваки тренер би могао да пожели овако нешто што сам ја. Имамо све предуслове да успешно обављамо овај посао", рекао је Стојковић и додао да "Орлови" имају подршку и од председника Србије Александра Вучића.

"Хвала му на више него искреној подршци. Осетио сам то као селектор, исто као и играчи и цео ФСС. Захваљујем му се на томе, јер када вас први човек подржава и верује у пројекат осећате се лагодније да наставите да радите започет посао. Та подршка није само на причи. Имали смо прилике да је видимо. Верујемо да ћемо наставити да нашу нацију чинимо срећном и задовољном", додао је Стојковић и указао на важност изградње стадиона.

"Национални стадион толико исчекујемо и десиће се. То ће бити лепо за српски фудбал, Београд и Србију. Сви једва чекамо да се заврши. Стадион да буде београдска лепотица, да људи уживају на њему", закључио је Стојковић, честитајући Црвеној звезди и Партизану на успесима у Европи.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести