Столица: Стевановић и Павловић неизвесни због повреда

Млада фудбалска репрезентација Србије окупила се пред утакмице квалификација за Европско првенство против селекција Естоније и Русије, али проблем екипи праве кадровске невоље, јавља портал Србија данас.
s
Фото: Youtube Printscreen

Селектор Србије Илија Столица нагласио је да је атмосфера у репрезентацији веома добра, али да су екипу пореметили кадровски проблеми

- Филип Стевановић и Страхиња Павловић имаће контролни преглед, али према досадашњим прегледима, нашег и клупског лекара, мислим да ће бити тешко да рачунамо и на једног и на другог за предстојеће утакмице - рекао је Столица.

Србија ће у мечевима против Естоније и Русије бити домаћин у Нишу на ''Чаиру'', што Столицу веома радује и не крије да очекује подршку са трибина.

- Надам се и да ћемо имати ватрену подршку, јер сам уверен да ће моји момци квалитетом и борбом да заслуже све те симпатије. Домаћи терен је предност за све нас – истакао је Столица уз опаску да екипа мора да подигне ниво игре у односу на претходне мечеве. - Понашамо се као фаворити, а видећемо какав ће бити резултат.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести