СУБОТИЧКА ЛИГА Кобиларов промашио и поновљени пенал

Обилић - АФК  0:1 (0:0)
1
Фото: Dnevnik.rs

Борбена динамична на моменте обострано оштра, игра  без калкулација. Змајевчани су желели победу али нису имали среће.

Ађани такође отворени али знатно концентрисанији, нарочито на самом почетку другог полувремена кад је Јањуш после соло акције такорећи дошетао до петерца домаћих и оштрим шутем по земљи сместио лопту у мрежу.

У наставку гости су играли нешто повученије, Змајевчани су имали  благу иницијативу а у 74. минуту и шансу да поравнају резултат. Куртешанин је у свом шеснаестерцу играо руком,  а судија без размишљања показао на пенал. Шут Милана Кобиларова је Ђукић  одбранио али је због ранијег кретања голмана Ађана, судија тражио да се пенал понови, поново је шутирао Милан Кобиларов али је сатива зауставила његов шут.

Л. Киш

ЗМАЈЕВО: Стадион у рекреативном центру, судија Мрђеновић (Врбас). Стрелац:  Јањуш у 46. минуту. Жути картони : Н. Кобиларов, Павићевић (Обилић), Куртешанин, Баштованов, Јањуш (АФК). Црвени картон Пири (АФК).

ОБИЛИЋ: Станковић, М. Кобиларов, Штефек, Павићевић, Сивчевић, Узелац (Калајџија), Дивјак, Н. Кобиларов (Ђорђић), Попин, Марковић, Половина (Живојнов).

АФК: М. Ђукић, Куртешанин, Лајко, Љ. Ђукић, Моровић, Шетет (Нађ), Киш (Пири), Пинтер, Кубурић, Јањуш, Баштованов.

Раднички (Б) - Еђшег 4:0 (1:0)

Фудбалери Радничког су одиграли добру утакмицу против Еђшега. Већ у 10. минуту Тодоровић је пободио за вођство. У наставку је Раднички појачао ритам и постигао три гола. Двоструки стрелац био је Срђан Рајић, а Маравић је ставио тачку на ову утакмицу. 

С. Ст.

БАЈМОК: Спортски центар, судија: Симендић (Мол), стрелци: Тодоровић у 10. Рајић у 60. и 79. а Маревић у 81. минуту.

РАДНИЧКИ: Ракић 7, Корпонајић 7, Бујовчић 6 (Шарчевић 6), Војнић 6, Хорват 7, Тодоровић 7 (Јовановић 6), Маравичћ 7, Станар 7, Пајић 7, Ивошевић 7.

ЕЂШЕГ: Н. Перовић 5, Миљковић 6, Витковић 6, Д. Перовић 6, Ђурановић 6, Сверен 5, Стајички 5, Менглар 5, Лаковић 6, Ковач 6, Радоч 5.

Торњош - Слога 1:2 (1:2)

Борбена екипе Торњоша претрпела је пораз од гостију из Остојићева који су у утакмицу ушли мотивисаније. Солидна одбрана домаћина која је ове сезоне примила најмање голова од свих ривала у лиги, капитулирала је у 5.минуту када је на набачену лопту Сарапе из корнера најбољи стрелац лиге Баук затресао мрежу.

Изједначење је уследило у 24. минуту преко Касаша, а два минута касније на центаршут Сарапе штопер гостију Острогонац скорчио је највише и главом послао лопту у мрежу голмана домаће екипе Ђорђевића. У другом полувремену велика борба водила се на средини терена, а екипа Слоге успела је да сачува победу.      

М. Митровић

ТОРЊОШ: Игралиште у Торњошу. Судија: Гвозденовић (Суботица). Стрелци: Касаш у 24. за Торњош, а Баук у 5. и Острогонац у 26.минуту за Слогу.

ТОРЊОШ: Ђорђевић, Арамбашић, Њул, Деак (Губик), Самарџија, Г. Хомоља, Д. барна, Карачоњи, Касаш, Перковић, Ж. Барна.

СЛОГА: Стијовић, Терзин, Острогонац, Ушумовић 8Радосавчевић), Мартиновић, Банов, Момчилов, Живановић, Сарапа, Поповић, Баук.

Пролетер (РС) - Сента 1:3 (0:1)

У осредњој игри уз благу теренску надмоћност, нарочито у другом полувремену, гости су успели три пута да затресу мрежу Пролетера, који је још једном на свом терену оставио блед утисак.

Нису ни гости били блистави али су имали више среће и искористили три шансе, искористивши непажњу одбране домаћих, и заслужено однели три бода из Равног Села.       

Л. Киш

РАВНО СЕЛО: Игралиште Пролетера. Судија Рогановић (Ловћенац)). Стрелци: Филиповић у 58. за Пролетер, а Мијић у 29. и 65. и Матић у 88. минуту за Сенту.

ПРОЛЕТЕР: Јанковић, Пјешевац, Секулић, Филиповић (Коачевић), Маћиженски, Бодоњи, Грујић, Нешковић (Здимировић), Величковић, Митровић, Ђанковић.

СЕНТА: Томашев, Димић, Живковић, Бајтаи, Зековић, Мијић, Трњанов (Боћа), Матић, Ловре (Ђери), Чернак, Дражић.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести