Сума: Жао ми је због елиминације, показали смо да можемо

БЕОГРАД: Жао ми је јер смо елиминисани из Европе, пре свега јер смо показали да мопжемо да парирамо екипа каква је Шарлроа, рекао је фудбалер Партизана Сејдуба Сума.
sejduba suma, fk partizan
Фото: Sejduba Suma, foto: FK Partizan

Стрелац јединог гола за црно-беле у поразу од белгијског тима 2:1 истиче да су пре меча сви коменатарисали колико је Шарлоа јак тим,да имају шест утакмица без пораза, а да сад чује како и "нису нешто".

"Сад кад је Партизан одиграо добро чујем коментаре како Шарлроа није нешто? Па не може један тим да данас буде најбољи,а сутра да не знају ништа ,већ смо ми нашом игром њима парирали и показали да можемо", изјавио је Сума.

Он је додао да је са тренером Александром Станојевићем имао договор да не игра цео меч и да је зато шансу добио тек у наставку.

"Нисам био спреман за 90 минута и то је био договор са шефом од старта. Имао сам картоне, нисам играо и желели смо да мојим уласком добијемо нешто више. Сви смо дали заиста више од максимума и било би нам лакше да смо изгубили на пенале него са два шута на гол, јер смо били бољи..Показали смо да можемо, окрећемо се првенству, морамо и радићемо још јаче..Потребно је време,али ћемо дати максимум", истакао је Сума.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести