Суперлига: Хаскић из пенала за победу Радничког

ИНЂИЈА: Фудбалери нишког Радничког победили су на гостовању Инђију са 1:0, у уводном мечу 9. кола Суперлиге Србије.
Linglong Superliga/Superliga
Фото: Суперлига

Знали су зелено-бели да их очекује тежак меч против неугодног ривала кога предводи искусни стручњак Милорад Косановић, међутим, ипак су очекивали победу. Инђијци нису играли слабо, имали су теренску иницијативу, неколико лепих прилика, али лопта није хтела у мрежу Петровића.

Одлука је пала већ на почетку меча када судија Анђелковић показао на белу тачку, сигуран реализатор најстроже казне први стрелац Хермин Хаскић. Покушавали су Инђијци да изједначе у првом делу сусрету, имали су три лепе прилике, али је одбрана гостију била на месту. Слика на терену се није променула ни у наставку меча, зелено-бели су нападали а Нишлије су се браниле, међутим најбољу прилику домаћи састав имао је у 70. минуту, али нису успели да реализују, а у финишу меча после контри Раднички је могао до другог гола, али на крају је резултат се није мењао.  

Инђија - Раднички 0:1 (0:1)

ИНЂИЈА: Стадион поред железничке станице, судија: Анђелковски (Београд). Стрелац: Хаскић у 12. минуту (из пенала). Жути картони: Босанчић и Видић (Инђија), а Пантелић, Милорадовић, Јирка и Кнежевић (Раднички).

ИНЂИЈА: Прековић, Димитријевић, Бјеличић, Босанчић, Димитров, М. Илић (Јосовић), Рогач, Јањић (Бањац), Томић, Б. Илић, Видић.

РАДНИЧКИ: Петровић, Стевановић, Остојић, Тодоровски, Бондаренко, Хаскић, Ћумић (Јирка), Мелег (Јовановић), Сулака, Пантелић (Милорадовић).

Б. Р.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести