Суперлига: „Лепотица“ Луке Луковића решила меч у Ивањици

ИВАЊИЦА: У утакмици петог кола Суперлиге Србије фудбалери Јавор Матиса победили су Младост ГАТ а меч је решила ,,лепотица“ Луке Луковића. Оба тима имала су периоде своје игре, али је домаћин био срећнији и спретнији.
m
Фото: Luka Luković postigao je prelep gol za Javor Matis/FK Javor 

Јавор је од почетка имао иницијативу и повео у 10. минуту. Након слободног ударца, Кембел је нодбрањиво шутирао са ивице шеснаестерца и затресао мрежу.

Наставили су Ивањичани офанзивно и мало касније имали шансу преко Гигића, али је Милојевић одбранио. Потом одлична комбинација Младости коју Миросављев крунише голом. 

Разиграли су се гости, па је и Радуловић имао шансу али му је лопта одузета.

Развила се потом борба, па је прилику за домаће имао Луковић али је Милојевић добро интервенисао. Финиш првог полувремена није донео узбуђења па је остало 1:1.

Јавор је боље ушао у наставак, Луковић је извео сјајан потез и постигао нови гол за Ивањичане.

Младост се потом отворила а домаћи прилику тражили из контри. Новосађани су могли да изједначе преко Поповића али је неко од дефанзиваца Јавора у последњем тренутку интервенисао. Давали су све од себе изабраници Александра Линте али до гола нису могли.

Остало је 2:1.

И. Лазаревић

Јавор Матис – Младост ГАТ 2:1 (1:1)

ИВАЊИЦА: стадион ,,Крај Моравице“, гледалаца: 1.000. Судија: Стојановић (Београд). Стрелци: Кембел у 10. и Луковић у 56. за Јавор а Миросављев у 17. минуту за Младост ГАТ. Жути картон: Јочић (Младост). 

ЈАВОР: Вулић, Кембел 7 (Елиомар 6), Дукуре 6 (Ђукић), Гигић 6,5, Гојковић 6,5, Грабеж 6, Луковић 7 (Танко 6), Марчић 6,5, Николић 6,5 (Долмагић), Обрадовић 6,5, Тојчић.

МЛАДОСТ: Милојевић, Димитров, Илић, Јочић (Мијић 6), Ковачевић, Максимовић, Маричић 6,5, Миросављев 7, Млађовић 6,5, Поповић 6,5 (Караћ ), Радуловић 6,5 (Бабић 6).

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести