СУПЕРЛИГА: Нови Пазар кажњен са пет утакмица играња без публике

НОВИ ПАЗАР: Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије (ФСС) казнила је Нови Пазар играњем без присуства публике у наредних пет мечева на домаћем терену.
superliga
Фото: Printscreen

То значи да ће стадион у Новом Пазару бити затворен све до 24. фебруара, а последњи меч без навијача биће против Младости из Лучана. Пре тога угостиће пред празним трибинама Јавор, Радник, Спартак и Црвену звезду.

Дисциплинска комисија ФСС одлучила је да Новом Пазару активира условну казну изречену пре нешто више од месец дана. Условна казна је активирана због инцидената на мечу против Партизана, који је иначе игран без присуства публике.

Пазарци су били кажњени затварањем стадиона на две утакмице и пет условно на годину због једночасовног прекида меча са Војводином, а они су ову санкцију прекршили у дуелу са Партизаном 6. новембра.

Мечу са Партизаном, како је наведено у извештају делегата, присуствовало је знатно више људи од прописом предвиђеног броја за мечеве без публике - 150, укључујући играче и стручни штаб обе екипе. Процењује се да је на трибинама било скоро 500 људи.

Управо су они после утакмице вређали и провоцирали тренера Партизана Игора Дуљаја, а приликом измене и погрдно скандирали капитену гостујућег тима Бибрасу Натху.

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести