Суперлига: Раднички - Партизан на Чаиру, Звезда на Брду

БЕОГРАД: Фудбалери Радничког и Партизана састају се у Нишу у дербију 2. кола плеј-офа Суперлиге, док лидер Црвена звезда гостује на Бановом брду екипи Чукаричког.
Superliga Srbije sezona 2 2018/19
Фото: Dnevnik.rs

Тим Ненада Лалатовића после два узастопна пораза у Београду у само пет дана, од Звезде (3:0) и у Купу Србије од Партизана (1:0), сада на Чаиру чека црно-беле у борби за коту два.

Јасно је да Раднички има велику предност у односу на Партизан, скоро исто као што има заостатак за Црвеном звездом, али би тријумф изабраника Сава Милошевића додатно угрозио другу позицију.

Бранилац трофеја Црвена звезда у добром расположењу иде на Брдо на вероватно најтеже гостовање до краја сезоне, са амбицијом да скоро па дефинитивно стави тачку на трку за шампионски наслов.

Са друге стране, Чукарички се грчевито бори за излазак у Европу јер му Младост "дише за вратом", која путује у Нови Саду на дуел са Пролетером.

У плеј-ауту је огромна гужва за очување статуса, Земун против Спартака тражи излаз из кризе и са дна табеле, у сличној улози је и Динамо потив Вождовца, а ништа мање неизвесности и тензије неће бити ни у мечевима Бачка - Мачва и Рад - Радник.

Распоред у плеј-офу, сутра: Чукарички - Црвена звезда (17 сати), Напредак - Војводина (17). НЕДЕЉА: Пролетер - Младост (17), Раднички Ниш - Партизан (18.30).

Табела: Црвена звезда 45, Раднички 38, Партизан 30, Чукарички 27, Младост 26, Пролетер 22, Напредак 21, Војводина 20.

Распоред у плеј-ауту, данас: Земун - Спартак (16). Сутра: Динамо - Вождовац (16), Бачка - Мачва (17), Рад - Радник (17).

Табела: Спартак 22, Радник 20, Вождовац 20, Мачва 19, Бачка 14, Рад 11, Динамо 10, Земун 10.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести