Суперлига: Славље Тополчана с десеторицом

Фудбалери ТСЦ-а забележили су још једну врдну победу после велике борбе успели су да савладају екипу Рада на Бањици.
TSC Backa Topola
Фото: TSC

Успех је још већи јер су Тополчани од 27. минута играли са играчем мање јер је судија Грујић због другог жутог картона искључио Антонића.

Грађевинари су повели на почетку меча, када је Антонић скривио пенал. Сируган са беле тачке био је искусни Андрија Калуђеровић. Међутим то није збунило фудбалере ТСЦ-а, заиграли су одлично и преузели иницијативу и за само два минута преокренули утакмицу. Прво је Ђуро Зец после дивног ударца погодио мрежу Рада, а само минут касније и Ненад Лукић је био прецизан.

У финишу првог дела сусрета права дарама, досуђен је нови пенал за екипу Рада, међутим Андрија Калуђеровић није погодио мрежу, а у контранападу најбољи играч ТСЦ-а Владимир Силађи је успео да пошаље лопту у мрежу.

У другом делу сусрета са играчем мање фудбалери ТСЦ-а су се углавном бранили, међутим у 69. минуту после једне лепе акције Јанко Тумбасевић је одмереним ударцем погодио мрежу домаћег састава. А онда, се Рад пробудио и прво преко Буснића смањио резултат, да би после последњег минута регуларног дела сусрета Калуђеровић постигао и други свој погодак, али је то било недовољно за преокрет.

Рад - ТСЦ 3:4 (1:3)

БЕОГРАД: Стадион Краља првог, гледалаца око 1000, судија- Грујић (Београд). Стрелци: Калуђеровић у 4. (из пенала) и 89. и Буснић у 70. за Рад, а Зец у 25. Лукић у 26. Силађи у 45. и Тумбасевић у 69. минуту за ТСЦ. Жути картони: Касалица, Буснић, Танасијевић и Петковић (Рад), а Антонић, Томановић, Грабеж и Тумбасевић (ТСЦ). Црвени картони: Антонић у 27. (ТСЦ).

РАД: Марковић, Перендија (Тминић), Касалица, Јовановић (Живковић), Петровић (Дамјановић), Танасијевић, Милошевић, Буснић, Лазаревић и Калуђеровић.

ТСЦ: Филиповић, Варга, Антонић, Бабић, Томановић, Тумбасевић, Милићевић (Ђурић), Грабеж, Зец (Арсенијевић), Силађи и Лукић.

Г. К.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести