Суперлига Србије: Чукарички дсавладао ТСЦ на Бановом брду тек у финишу

После велике борбе фудбалери ТСЦ-а изгубили су на Бановом брду од екипе Чукаричког, па су  "брђани" завршили календарску годину у домаћим такмичењима на свом стадиону без пораза.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Била је то одлична утакмица у којој су Тополчани у првом делу сусрета били бољи, а у наставку је доминирао Чукарички. Већ на почетку меча Лукић је имао две лепе шансе и није успео да погоди мрежу Петровића, а мало касније и Балаж је главом шутирао са три метра поред гола. Потом је ударац Тедића успео да одбрани голман Филиповић.ТСЦ је повео у 34. минуту после лепе акције Милићевића, Тумбасевић је са пет метара лако убацио лопту у мрежу.

У другом делу сусрета домаћини су били много бољи, готово све време играло се пред голом ТСЦ-а, а прилике су имали Ендиаје, Бирмачевић и Тедић, али је голман  Филиповић бранио изванредно. У периоду најжешћих напада Чукаричког Тополчани су могли до другог гола, Дуроњић је добро шутирао а Петровић одлично интервенисао.

У финишу утакмице Чукарички је постигао два гола, прво је Шапић био највиши у скоку а нешто касније и Водосављевић је био прецизан за вођство од 2 :1.Између ова два гола Лукић је уместо мреже погодио пречку, да би одмах након тога уследила казна и пораз Топочана.

Г. К.

Чукарички - ТСЦ 2:1 (0:1)

БЕОГРАД: Стадион на Бановом брду, гледалаца око 400, судија: Јовановић (Калуђерица). Стрелци: Шапић у 82. и Видосављевић у 88. за Чукарички, а Тумбасевић у 34. минуту за ТСЦ. Жути картони: Каменовић, Ендијае, Вуковић, Видосављевић (Чукарички), Грабеж (ТСЦ).

ЧУКАРИЧКИ: Петровић, Тедић, Ендијае (Кајевић), Каменовић, Стојановић (Видосављевић), Ђорђевић (Луковић), Остојић, Величковић, Шапић, Ковач, Бирманчевић.

ТСЦ: Филиповић, Варга (Зуроњић), Томановић, Тумбасевић, Милићевић (Галић), Поњевић, Антонић, Грабеж, Арсенијевић (Ровчанин), Балаж (Лукић).

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести