СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ: Езе растужио „Голубове"

Фудбалери Спартака поражени су од лучанске Младости са 0:1 у 21. колу Суперлиге Србије.
фк Спартак
Фото: фк Спартак

Уводни минути припали су домаћину који је правио висок пресинг и терао је на грешку дефанзивце гостију.  Лучанци су се брзо тргли и организовали неколико напада и контри, а први шут у оквир гола Вулића упутио је Патрик Езе који је био недовољно јак да да угрози гол Суботичана.  У првом полувремену обе екипе су стварале шансе и нападале су на смену, показали су и једни и други жељу и хтење. Финиш првог дела припао је Суботичанима који су имали теренску иницијатицу, али је нису крунисали голом.

У наставку сусрета виђена је слична игра. Благу меланхолију прекинула је сјајна контра и погодак гостију. У 68. минуту Младост је у неколико додавања стигла до шеснаестерца домаћих, млади Јован Ћирић је са десног бока послао лопту у петерац где се најбоље снашао Патрик Езе и довео Лучанце до предности. Нападали су „голубови" до краја меча, али нису успели да изједначе, па су бодови завршили у Лучанима.

В. Гвозденовић


Спартак – Младост 0:1 (0:0)

СУБОТИЦА:  градски стадион у Суботици, гледалаца: 300. Судија: Трифковић. Стрелац: Езе у 68. минуту за Младост. Жути картони: (Спартак), Пејовић, Ћирић (Младост).

СПАРТАК: Вулић, Богићевић, Мартиновић, Каласан, Лукић, Бабић (од 85. Убипарип), Тодороски (од 65. Бијеловић), Томовић (од 79. Мијић), Пријовић, Рошевић (од 65. Станојев), Мудрински.

МЛАДОСТ: Стаменковић, Андрић, Цветиновић, јоксимовић, Удовичић, Пејовић, Тумбасевић, Варјачић, Ћирић (од 72. Жунић), Езе (од 90. Ћирковић), Силу (од 46.Бојић).


 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести