Суперлига Србије: Инђијци 13 кола без победе

Дерби зачеља између предпоследењепласиране Иншије и последње на табели Мачве  завршен је без голова.
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

Инђијци су имали више од игре и неколико лепих прилика, али нападачи нису били прецизни. Играло се чврсто, углавном између два шеснаестерца, водећи се више рачуна о сопственом него противничком голу. Ипак, агилнији су били домаћи фудбалери, преко Видића и Милосављева су били у полуприликама да угрозе гол Шапчана, с тим што је  сигуран на голу био Вулетић. Правих прилика није било све до финиша полувремена, када се у доброј шанси нашао Немања Босанчић, али је био непрецизан.

Слика на терену није се променила ни у наставку утакмице, Инђијци су показавиали амбиције у напада, а гости су се успешно бранили и покушавали из контри да угрозе гол Прековића. Имали су једну прилику, али је у последњем тренутку Рогач изблокирао шут Ашћерића. У финишу сусрета Милош Адамовић је добио и други жути картон, па су Инђијци имали играча више, међутим, ту предност нису успели да искористе. Покушавали су дубинским лоптама, али Видић и Бастајић из изгледних прилика нису погодили мрежу. У последњих неколико минута играло се у шеснаестерцу Мачве. Инђијци су извели и три корнера, нита од тога није било, па је дерби зачеља завршен без голова. Агонија Инђијаца се наставља, тринаест кола су без победе.

С. Р.

Инђија - Мачва 0:0

ИНЂИЈА: Стадион код Железничке станице, гледалаца: 400, судија: Минаковић (Нови Сад). Жути картони: Бјеличић, Димитријевић (Инђија), Јевтић, Адамовић, (Мачва). Црвени картон: Адамовић (Мачва).

ИНЂИЈА: Прековић, Димитријевић, Бјеличић, Босанчић, Бањац (Јовановић), Јанковић (Бастајић), Рогач, Илић, Јосовић, Милосављев (Илић), Видић.

МАЧВА: Вулетић, Пејовић, Јовановић, Јевтић, Ашћерић (Шушњар), Вујасин (Божић), Марковић, Мијајиловић, Дукић, Илић (Милосављевић), Адамовић.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести