СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ: Војводина - Вождовац 2:1

На стадиону Карађорђе у Новом Саду Војводина је после драме и преокрета успела да савлада Вождовац са 2:1 у 24. колу Суперлиге Србије.
1
Фото: ФК Војводина

Крај

96. минут: Војводина је направила преокрет, успела је после неколико прилика коначно да дође до новог гола. Јовановић је после одбијене лопте успео да је просто угура иза леђа Катића и донесе победу Новосађанима

83. минут: Прво је Зукић шутирао, али је био непрецизан и досуђен је корнер за Новосађане. После изведеног ударца из угла у гужви насталој пред голом Вождовца, шутирао је Зукић главом, Катић је одбранио једном па онда други пут са земље, да би се лопта одбила до Матеуса Индија који ју је угурао у мрежу за изједначење Војводине на 1:1.

72. минут: Велика прилика за Вождовац да повећа вођство. Шутирао је Ђуричић, али је Царевић успео да одбрани његов покушај лоба.

66. минут: Војводина је у наставку без праве прилике. У 63. минуту је досуђен слободан ударац за Војводину близу шеснаестерца, а онда је поново дошло до чарки на терену, па је извођење слободног ударца трајало читаву вечност. На крају је Радуловић шутирао право у живи зид Вождовца. Страсти су узавреле, па је у међувремену главни судија поделио и по црвени картон људима са клупе оба тима.

Полувреме

46. минут: Војводина је после примљеног гола била бољи ривал на терену, стекла је и неколико изгледних прилика, али до краја првог периода игре није успела и да стигне до изједначења.

30. минут: Најбоља прилика на утакмици за Војводину, прво је пречку погодио Сери, а онда је пробао Бјековић, али је голман Вождовца одбранио.

22. минут: Вождовац води са 1:0 у дуелу са Војводином после пенала који је извео Јуниор Флемингс. Наиме, у 20. минуту Његиш Петровић је скривио пенал и за тај прекршај је добио жути картон, а онда су пре извођена казненог ударца виђене и чарке између играча два тима, али се ситуација брзо смирила.

С обзиром на то да су обе екипе стартовале у раскораку са пролећним очекивањима и реалним вредностима екипа, императиви успеха по сваку цену присутни су на обема странама. Воша без Зукића, Радуловића, Лазаревића и Николића у саставу.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести