Суперлига: Воша пропустила прилику да узме три бода у Земуну (1:1)

Војводина је пропустила прилику да из Земуна од са сва три бода. Била је боља и нападачку игру крунисала је голом Фофане у 85 минуту. Ипак није имала среће и у шестом минуту судијске надокнаде примила је гол. Стрелац је био Савић.
vosa zemun
Фото: Ilustracija, Dnevnik (J. Grlić)

Ток утакмице

90+6` У самом финишу утакмице Земун је изједначио. Симић је шутирао готово са корнер линије.  Роцков је излетео и лопта је прошла иза његових леђа у гол.

85` Гоооол. Војводина води резултатом 0:1. Стрелац је Фофана, који је, након што га је проиграо Езе, лагано постигао гол, ударцем под пречку.

75`Луковић је шутирао са око 23-24 метра искоса са леве стране, лопта је ушла у ближи доњи угао гола Војводине, али је Роцков успео да одбрани.

72` Ђаловић је са половине терена послао добар пас до Марковића, који је шутирао са око 11-12 метара искоса, али је Роцков одбранио. Одмах на другој страни, шутирао је и Ђурић са око 22-23 метра, али је лопта отишла ван оквира гола.

69`Езе је, након што је добио лопту од Ђурићаопет избио сам испред Милошевића и шутирао, али је чувар мреже домаћина још једном одбранио. У контранападу, Симић је шутирао са око 18 метара, али је лопта прошла поред стативе.

63` Неће Војводину гол. Милојевић је проиграо Ђурића на десној страни, овај је центрирао, а Фофана тукао главом са само пет метара. Лопта је ишла у саме рашље, али ју је голман Милошевић парадом избио у корнер.

56` Жути картон за Зломислића због грубог старта.

52` Прекид меча због дима и бакљаде са трибина на којима су навијачи Земуна. После минута прекида, утакмица је настављена.

51` Прву шансу у другом полувремену имала је Војводина. Стојковић је шутирао са око 23-24 метра, али је лопта отишла преко пречке.

Крај првог полувремена:

35`  Какав шут Стојковића. Волеј ударац са око 25 метара, лопта је ишла уз саму стативу, али је голман Милошевић парадом спречио погодак.

32` Мирнији период игре. Попустила је инцијатива Војводине.

21` Још једна добра шанса за Војводину која има инцијативу. Арсић је шутирао директно из корнера, голман Милошевић је избио лопту, а потом је Ђорђевић упутио ударац главом, али је и Цветковић избио лопту са саме гол-линије.

15` Воша је имала још једну одличну прилику. Опет је главни актер био Езе који се са око 25 метара од гола Земуна кренуо сам ка шеснаестерцу, прошао поред два-три фудбалера домаћина и шутирао са око 12-13 метара, али је лопта прошла поред стативе.

10` Езе се у првих десет минута највише исакао кад је реч о играчима оба тима. Одмах на почетку утакмице имао је добар продор ка голу Земуна али није успео да упути ударац. Неколико минута касније након доброг паса, Езе се нашао пред голманом Милошевићем који је одбранио његов шут. У десетом минуту игре, Езе је опет у шеснаестерцу Земуна. Дрибла и биа оборен, иако је сутација била сумњива, судија Чоловић није показао на белу тачку.

Састави:

Земун: 1 Милошевић. (Г), 5 Цветковић, 86 Ђаловић, 17. Луковић, 16 Марковић, 32 Подунавац, 26 Рогац, 10 Симић, 2 Станимировић, 27 Стојковић, 8 Вукадиновић.               

Војводина: 1 Роцков (Г), 20 Антић, 10 Арсић, 14 Ђорђевић, 7 Ђурић, 11 Фофана, 15 Граовац, 22 Милојевић, 93 Езе, 30 Стојковић, 19 Зломислић.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести