Све јача конкуренција на Ливадици

БАЧКИ ЈАРАК: На Ливадици се ужурбано ради на санирању клупских просторија, зимус оште­ћених у пожару, а пођеднако радна атмосфера је и на терену, где Ненад Рајић, шеф стручног штаба Младости из Бачког Јарка, са помоћницима Борком Павло­вићем и Далибором Иванићем, тражи добитну комбинацију пред трку у Војввођанској лиги – југ.
1
Фото: Dnevnik.rs

Од шест планираних контролних утакмица прва је предвиђена у суботу против српсколигаша Војводине из Перлеза. 

- Атмосфера је одлична, радимо пуним капацитетима и сви једва чекамо да после скоро четири месеца одиграмо утакмицу. Главни део посла око освежавања линија смо завршили, постоји могућност да се појачамо са још двојицом играча прволигашког калибра, чиме бисмо закључили списак и кренули у борбу за пласман међу пет водећих – каже Рајић.

Међу плаво-беле вратили су се Мирко Дринић, Лука Пантош и Димитрије Вејин (ТСК, Темерин), на старој адреси су и искусни Зоран Зукић (Јединство, Госпођинци) и Немања Папак (ОФК Сириг), а новајлије су нападач Андреј Вучковић (Славија, Нови Сад), дефанзивац Милорад Кнежевић (ТСЦ, омладинци) и везиста Урош Митровић (Швајцарска).

- Идеја је била да покушамо да вратимо што више бивших играча, свесни да је то иницијална каписла за повратак навијача на трибине. Момци су посвећени, одзив на тренинзима је одличан, па уводни део припрема могу да оценим високом оценом. Озбиљна конкуренција вуче напред, имамо ширину у свим линијама – јасан је Рајић.

У међувремену клуб су напустили: Давид Нинковић (Братство 1946), Растко Ђекић (Младост ГАТ) и Милош Стојаковић (Младост, Бачки Петровац) и Никола Поповић.

Текст и фото: М. Менићанин

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести