Тадић љут на судију: Роки нам украо све, уништио је меч

ЛОНДОН: Капитен фудбалера Ајакса Душан Тадић критиковао је италијанског судију Ђанлуку Рокија и поручио да је његов тим "покраден" против Челсија (4:4) у утакмици Лиге шампиона у Лондону.
1
Фото: EPA-EFE/NEIL HALL

Ајакс је у последњих пола сата испустио високих 4:1 тако што је остао са чак два играча мање у распону од од 68. до 69. минута због другог жутог картона Дејлија Блинда и Јоела Велтмана.

"Били смо много бољи. Сада бисмо морали да причамо о нашој игри, имали смо све под контролом, водили 4:1, а онда је један човек украо све од нас. Веома сам разочаран", рекао је Тадић после утакмица, а преносе британски медији.

Тадић је објасио да је код искључења Блинда првобитно био фаулиран, а да искључење није заслужио Велтман приликом пенала за Челси.

"Никад у животу нисам видео троструку казну, никад... Све је почео од Блинда, који је био фаулиран од Пулишића. Не волим изговоре, нити да причам о другима, али смо сада морали да причамо како је Ајакс био бољи од Челсија. Не можемо јер је један човек уништио утакмицу", љут је био српски репрезентативац.

После 4. кола Х групе Ајакс, Челси и Валенсија имају по седам бодова, а Лил само један.

У следећем колу 27. новембра Челси иде на Местаљу Валенсији, док Ајакс гостује Лилу.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести