Тадић: Нада још постоји, али прво реванш Украјинцима

СТАРА ПАЗОВА: Најбољи српски фудбалер Душан Тадић, уочи сутрашње утакмице против Украјине у квалификацијама за ЕУРО 2020, изјавио је да ће екипа учинити све да се реваншира ривалу за пораз у Лавову 5:0.
1
Фото: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

"То је један од тежих пораза, сви који смо играли ту утакмицу осећамо дозу одговорности, били су бољи, доминирали су, ми смо играли лоше и сад ћемо покушати да им се колико-толико реванширамо", рекао је Тадић на конференцији за медије.

На питање да ли ће трчање да буде боље него против Луксембура, што је била њехова велика замерка саиграчима, капитен Ајакса је рекао:

"У првом полувремену било је добро, заболело ме што се у другом полувремену нисмо довољно залагали. Дуго сам овде и то нам се стално дешава. Модерни фудбал не дозвољава опуштање, професионалци смо и то не сме да нам се дешава. Као професионалци морамо увек да пружамо максимум"

Тадић истиче да га Украјина није изненадила првим местом у групи јер се знало да поседују велики квалитет и потенцијал.

"Знали смо да се одлучује између Португалије, Украјине и мас. Нада и даље постоји, биће тешко, али прво да одрадимо оно што је до нас. Ми смо тамо дочекани као велики "непријатељи", то им је сигурно помогло. Надам се да ће сутра доћи што више навијача", поручио је Тадић и апеловао на навијаче да спортски навијају јер је Србија под "условном казном" УЕФА.

Утакмица између Србије и Украјине игра се сутра од 15 сати на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести