Тавамба: Време је да опробам срећу у другој средини

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Леандре Тавамба изјавио је данас да је предстојећи летњи прелазни рок можда прави тренутак да после годину и по дана промени клуб.
tavamba, tanjug, dimitrije goll
Фото: Tanjug/DIMITRIJE GOLL

Новопечени репрезентативац Камеруна похвалио је живот у Београду и однос Партизанових навијача према клубу, али је у први план изнео своје године и њихову везу са могућим трансфером.

"Имаћу 29 година у децембру. Заиста ценим Београд, живот је леп, посебно када су супруга и ћерка дошле да живе са мном. Срби су срдачни, Партизанови навијачи веома страсни. Освојили смо лигу и куп прошле сезоне. Ипак, ове сезоне, титула је мртва и мислим да је за мене можда време да опробам срећу у другој средини", изјавио је Тавамба у интервјуу француском Sofoot.

Камерунац који је ове сезоне постигао 18 голова за Партизан у свим такмичењима подсетио је и на успех црно-белих у Европи ове сезоне за шта је он са четири поготка имао доста заслуга.

"Нисмо успели против Викторије Плзењ, али прилично је времена прошло откако је Партизан направио такав успех у Европи", изјавио је Тавамба.

Тавамба је у Партизан стигао у јануару прошле године и у дебитантској полусезони освојио дуплу круну, а претходно је играо за девет клубова међу којима су најпознатији Каират, Ружемберок, Нитра, Златне Моравце и Ал-Ахли.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести