Темеринска Слога договорила сарадњу са Срђаном Росићем

До почетка припрема фудбалера Слоге, предвиђеног 8. јула, остало је мало времена, али Темеринци приводе крају послове око прелазног рока. Последњи у низу, папире је донео офанзивац Срђан Росић. 
srdjan rosic sloga
Фото: Срђан Росић, фото: Дневник

Прошлу сезону је почео у Младости из Бачког Јарка, а за плаво-беле је одиграо девет мечева, украшених са три гола и четири асистенције.  Пролетос је играо за градског ривала ТСК, где је уписао 12 наступа, постигавши седам голова.

„Брзо смо се договорили. Росић се уклапа у причу око форсирања играча из Темерина, па ће, после дуже времена, окосница тима бити из наше општине. Задовољни смо до сада урађеним, али у плану је ангажовање још тројице проверених фудбалера, чиме бисмо ставили тачку списак новајлија“, каже председник клуба Јован Балабан.

Одлични офанзивац ће 3. јула прославити 28. рођендан и иза себе има завидан стаж. Минуле сезоне, у оба клуба за које је наступао, био један од најбољих, а у Слогу је дошао са циљем да помогне у борби за експресан повратак међу српсколигаше.

„Са новим тренером Немањом Миљановићем пролетос сам играо за ТСК. Драго ми је да су људи из бившег клуба, на челу са председником Николом Лазићем, имали разумевања за моју одлуку. Привукле су ме амбиције Слоге, нисам навикао да импровизујем и даћу све од себе да помогнем у борби за прво место“, истакао је Срђан Росић.

Бившег српсколигаша претходно су појачали: везиста Алекса Мијаиловић (ОФК Оyаци), нападач Немања Ђорђевић (Младост, Бачки Јарак), везиста Александар Берић (Софекс) и голман Младен Ивић (Цемент).

Текст и фото: М. Менићанин

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести