Терзић: Да подигнемо братске односе са Олимпијакосом

АТИНА: Генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић изјавио је да је "братски" сусрет са Олимпијакосом у Лиги шампиона прилика да клубови ојачају односе.
zvezdan terzic  Tanjug
Фото: TANJUG/ ANDRIJA VUKELIĆ

Челник Звезде подсетио је да су везе два клуба значајне и да су почеле пре више од три деценије, да је пријатељство утемељено на повезаности између српског и грчког народа, али и да и клубова са истим бојама и размишљањем.

"Искрено се радујем предстојећем мечу између Звезде и Олимпијакоса. То ће бити сусрет два братска клуба и шанса да наше братске односе подигнемо на још виши ниво", рекао је Терзић за грчки "Спорт24".

Терзић исто тако говори и да су односи руководстава клубова пријатељски, а посебно првог човека Олимпијакоса Евангелоса Маринакиса и њега.

Када је реч о утакмици, Терзић каже да ће тимови на терену дати максимум како би победили.

"Однос између клубова неће зауставити играче да играју што боље како би изашли као победници. Игра се за бодове, значајна финансијска средста и славу у Лиги шампиона".

Велики респект дао је Олимпијакосу, уз речи да је формирао можда и најбољу екипу у последњој деценији.

"Црвена звезда исто тако има одличан тим. Желимо да победимо на терену, а Олимпијакосу да буде шампион грчког фудбала и да редовно игра у Лиги шампиона. Биће ово сигурно велики спектакл. Без обзира на крајњи резултат ових утакмица, братство између два клуба наставиће да живи још јаче", закључио је он.

Утакмица 2. кола Б групе Лиге шампиона Црвена звезда - Олимпијакос игра се вечерас на стадиону "Рајко Митић" од 21 сат.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести