Teрзић: Кокеза не може да поднесе успехе Звезде

БЕОГРАД: Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић одговорио је Славиши Кокези и поручио да председник Фудбалског савеза Србије не може да поднесе успехе црвено-белих ове сезоне.
zvezdan terzic tanjug ahiva
Фото: Танјуг архива

Кокеза је у интервјуу за "Недељник", између осталог, истакао да не постоји сукоб између ФШ или њега лично са Црвеном звездом, већ да "један менаџер на привременом раду у Звезди жели да приватизује Савез и одређује ко ће да буде позиван у репрезентације".

"Господин Кокеза не може да поднесе да је његовим одласком из Црвене Звезде кренула ренесанса нашег вољеног клуба. Он није био дорастао одговорном задатку и народ га је отерао из нашег клуба. Оставио је Звезду у рушевинама са великим дуговима, девастираном инфраструктуром и изгубљеном УЕФА лиценцом. Црвена звезда ове године игра сезону снова, најуспешнију у последњих 25 година, играмо УЕФА лигу у пролећној фази, јесењи шампиони смо са девет бодова предности у односу на вечитог ривала, укупан дуг клуба је преполовљен, инфраструктурни радови су свуда око стадиона, направљен је нови тренинг камп за омладинску школу", казао је Терзић.

Нагласио је да се вратило поверење у Црвену звезду, као и да су међу навијачима присутни еуфорија и задовољство, што према Терзићевим речима смета Кокези.

"Господин Кокеза, односно његова сујета, не може то да поднесе и користи сваки доступан механизам да нанесе штету Црвеној звезди. Уместо да се у свом новогодишњем интервјуу бави својим послом, он се бави Црвеном звездом и пласира неистине за које сви спортски људи знају да су ноторне лажи. Не желимо да људе у овим новогодишњим празницима оптерећујемо глупостима, већ да им пожелимо срећу, а Кокези ћемо на његове лажи одговорити када дође време", закључио је Терзић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести