ТЕРЗИЋ О ПОБЕДИ НАД ФЈОРЕНТИНОМ: Све што смо најавили, то смо и урадили

БЕОГРАД: Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић изјавио је после утакмице са Фјорентином да је екипа урадила све оно што је најављенo пре шест месеци.
s
Фото: Youtube printscreen/Mozzart TV

Фудбалери Црвене звезде убедљиво су синоћ савладали италијанску Фјорентину са 5:0 (5:0) у пријатељском мечу, који је шампиону Србије послужио као генерална проба пред старт нове сезоне.

"Драго ми је што је скоро 40.000 звездаша имало прилику да ужива у фудбалској рапсодији Црвене звезде. Фиорентину која је прошле сезоне играла финале Лиге конференција и која спада међу најбоље клубове у Италији смо, не само победили 5:0, него смо је у потпуности надиграли, а резултат је могао да буде и убедљивији. Рекао сам да хоћу храбру и нападачку Црвену звезду, која не респектује ниједног противника. Волим да видим да Звезда игра нападачки, да делује надмоћно у односу на квалитетног ривала, да смо бржи, снажнији, фудбалски поткованији", истакао је Терзић за клупски сајт.

Верује да ће у недељу против Војводине бити још више навијача на стадиону "Рајко Митић".

"Све оно што смо најавили пре шест месеци, то смо и урадили. Рекао сам да ће навијачи бити сведоци стварања једне нове, моћне, европске Црвене звезде. Верујем да ће у недељу од 20 часова на отварању сезоне против Војводине, бити још више навијача него вечерас. Звезда је синоним за ефикасан фудбал и мислим да је то оно што сваком звездашу прија да чује. Још једном позивам све навијаче да што пре купе сезонске „Премијум“ улазнице док их још има, биће много разлога за радост и срећу ове сезоне", закључио је Терзић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести