Терзић: Разочаран сам и као навијач и као директор

БЕОГРАД: Разочаран сам и као навијач и као директор. Одиграли смо испод сваког нивоа, недопустиво је да Црвена звезда испадне од Шерифа у две утакмице, изјавио је генерални директор Звездан Терзић.
zvezdan
Фото: Youtube/ K1

Фудбалери Црвене звезде елиминисани су у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, после пораза од Шерифа 1:0 (1:0).

"Ово није била реална слика вредности нашег тима. Имамо групу изванредних играча и одличан стручни штаб, али већ дуго не можемо да ухватимо праву форму. Ово није пораз као неки други, овај ће да боли дуго, јер је улог био велики, а ми нисмо били прави. Имали смо велике амбиције, а нисмо били на висини задатка. Нико од нас", рекао је Терзић у изјави достављеној медијима.

Сви заслужујемо критике јер Црвена звезда не сме да изгледа онако као синоћ, сматра Терзић.

"Сада морамо да будемо храбри и паметни, да се фокусирамо на утакмице са румунским Клужом и да пети пут заредом изборимо пласман у групну фазу УЕФА такмичења.После тога ћемо да направимо озбиљну анализу да видимо где се грешило и донећемо адекватне одлуке. Црвена звезда се неће сакривати иза објашњења ни због себе ни због армије верних навијача, већ це као и увек тражити решења, да заиграмо онако како Звезда заслужује и будемо тамо где припадамо, а то је друштво најбољих", рекао је Терзић.

EUR/RSD 117.5504
Најновије вести