Терзић: Сви су 2015. дигли руке од мене осим Вучића

БЕОГРАД: Генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић рекао је за данашњи "Курир" да су 2015. године сви дигли руке од њега осим председника Србије Александра Вучића и да је фасцинантно колико је Вучић веровао у њега.
zvezdan terzic  Tanjug
Фото: TANJUG/ ANDRIJA VUKELIĆ

Како је навео, председник Србије тада му је рекао: "Терза, ти једини можеш да водиш Звезду, мораш да останеш".

Терзић је рекао да је Вучић стварно велики навијач Црвене Звезде, али је истакао да Звезда нема апсолутно никакву помоћ ни државе ни Александра Вучића.

Како је рекао, Звезда с "Телекомом" има исти уговор као и Партизан, и дужину и вредност, и то је, додаје Терзић, једини спонзорски уговор који клуб има с неким државним предузећем.

Према његовим речима, Звезда много више даје држави Србији него што добија.

Имамо 92 одсто прихода из иностранства. Прошле године смо у буџет уплатили 6,7 милиона евра. Вучић је инсистирао да Звезда, као народни клуб и друштвено одговорна фирма, не буде ништа дужна држави, навео је Терзић.

Генерални директор Црвене Звезде рекао је да је добио од председника Вучића интересантан податак који је добио из полиције, а то је да се никада у историји није десило да меч, на којем буде више од 50.000 људи, прође без иједног инцидента.

Народ је срећан кад Звезда постиже добре резултате и нема никакву потребу за агресијом, закључио је Терзић.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести