Терзић: Звезда и Партизан важни за државу, Кокеза сујетан

БЕОГРАД: Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић изјавио је да црвено-бели имају помоћ државе и додао да би таква ситуација требало да буде у два највећа српска клуба.
zvezdan terzic tanjug ahiva
Фото: Танјуг архива

Звезда се не може водити без подршке државног врха. Тако је било и пре 30 година. Ко год другачије мисли луд је, а исто то важи и за Партизан, па и Раднички и Спартак у локалним самоуправама.

Превише су Звезда и Партизан важни за државни врх, рекао је Терзић.

Како истиче, спреман је да оде када не буде имао подршку државе и навијача.

“Звезда има подршку државе. Први пут када осетим да немам подршку навијача и државе отићи ћу. Сведоци смо шта је Вучић рекао и да је помогао и Партизану за евролиценцу. То је за похвалу, клубове не сме да води улица".

Терзић је наставио препуцавање са првим човеком Фудбалског савеза Србије Славишом Кокезом.

“Боље би му било да добро да се фокусира на утакмицу са Велсом. Не разумем реакцију полуписменог и сујетног Кокезе. Боље да прочита мој интервју и нешто научи. Не разумем његову реакцију и прављење таквог амбијента. Овде се не ради о Вучићу, већ о истини да су важни клубови, ко год да буде на челу државе, да ли кроз премијера, председника, министара".

Уједно, позвао је навијаче да испуне стадион Рајко Митић на мечу Србије и Велса, поручивши да ће присуствовати утакмици.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести