Предузете све мере за Велс, МУП ће осигурати безбедност 

СТАРА ПАЗОВА: Први човек Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза рекао је да су предузете све мере да утакмица против Велса на стадиону Рајко Митић прође без и најмањег инцидента навијача.
Ilustracija, Epa (Jakub Kaczmarczyk)
Фото: Ilustracija, Epa (Jakub Kaczmarczyk)

ФСС је предузео одређене мере и радње око безбедности, контактирали смо државне органе, имали смо састанак са припадницима МУП-а око могућих непожељних ствари. Апсолутно верујем у наше безбедоносне институције, надам се да ће све проћи у најбољем реду меч од велике важности за српски фудбал и земљу, рекао је Кокеза на конференцији за медије у Кући фудбала ФСС у Старој Пазови.

Како је навео, сваком ко воли земљу не би смели да се десе испади на трибинама.

Међутим, поучени искуством из прошлости предузели смо све мере. Анагажовали смо 700 редара, уместо до сада 400. Биће и детаљни претреси на уласку на стадион, каже Кокеза.

Он издваја позитивну атмосферу у репрезентацији и нада се да ће из ње доћи тријумф над Велсом.

Из разговора са селектором Муслином и репрезентативцима видим да влада сјајна атмосфера. Мислим да ће бити награђени позитивним резултатом. Био бих задовољан и победом 1:0. Оптимиста сам, гледајући репрезентативце и како раде, казао је Кокеза.

Технички директор ФСС Горан Буњевчевић додао је да је интересовање навијача за меч против Велса велико.

Када бих могао да обезбедим 55.000 карата за ложу, било би добро, јер је потражња заиста велика... Очекујем пун стадион, добијамо много позива са свих страна. Верујем да ћемо изборити позитиван резултат, Србија може много да добије, закључио је Буњевчевић.

Утакмица између репрезентација Србије и Велса игра се у недељу од 20.45 на стадиону Рајко Митић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести