Тим Динама из Панчева вредно ради

Фудбалери  српсколигаша Динамо из Панчева вредно раде под надзором шефа стручног штаба Жарка Тодоровића и његовог сарадника Ненада Николића.
fudbal, pixabay
Фото: pixabay.com

Фудбалери „брзог воза“ свакодневно тренирају на терену СРЦ Стрелиште и после десет дана рада тренер Тодоровић дао је своје виђење и каже:

- Задовољан сам и све тече по плану који смо зацртали за овај део припрема и морам да истакнем да момци добро одрађују захтеве које од њих очекујем на тренинзима. Полако појачаво интензитет рада и играчи све то добро подносе тако да очекујем да ћемо ући у потребно форму до почетка првенства.“

Клубу су за сада приступили Иван Каранфиловски (Стрела, Иваново), Стефан Којић (Младост ,Прњавор),  Велимир Поповић (Раднички 1923), а  из клуба отишли Лазар Чордашић, Лука Петровић  и Милан Весић. 

- Довели смо потребна појачања и који ће верујем својим играма показати квалитет који поседују. Желимо тим који ће дуже време играти заједно и који ће у наставку првенства бити у самом врху табеле. Било је и раније одлазака из клуба и ником нисмо правили сметње тако да идемо даље и желимо што спремније да уђемо у проћну трку за бодове- рекао је Тодоровић.  - Играчи који су дошли до сада добро су се уклопили и они ће својим играчким квалитетом доста значити овом тиму у борби за највиши пласман. Полако уигравомо линије тима и сигурно да ћемо довести још тројицу играча у наредним данима како би заокружили састав.   Динамо први конролни меч одиграо је јуче , против БСК- а из Батајница.

- Најважније да сви играчи буду здрави и са могу на обавезама максимално да одговоре које од њих захтевам. Долази период који играчи највише воле, а то су контролни мечеви где морамо све грешке отклонити и уиграти тим који ће почети у марту кад првенство крене. Морам да нагласим да нас чека тешко пролеће и сви заједно верујемо у још једну успешну сезону клуба“- рекао је Тодоровић.

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести